Allround coverband bruiloftsband top40band feestband. De bruiloft coverband met een blazeressectie en dj! 

bruiloftband bruiloft band

"Allround coverband top40-band"

KVL coverband één veel gevraagde "bruiloftsband, feestband, top40band en swingende partyband" in Nederland, België en Duitsland. Nu ook te boeken als een"coverband met een groovy dj en een vette blazerssectie!" 

Coverband & bruiloftband KVL is in tegenstelling tot veel andere "coverbands"  een echte 100% live band. De band speelt alles live zonder hulp van computers of muziekbestanden die mee lopen, en hier is de band dan ook erg trots op! De coverband  bestaat uit professionele muzikanten die er alles aan zullen doen om jullie een onvergetelijk knalfeest of evenement te bezorgen! Samen overleggen we met jullie welke stijlen muziek je graag zou willen horen en wij passen het repertoire daar dan ook zo nodig op aan.

Coverband KVL werkt met professioneel geluid wat ook op een laag volume erg goed klinkt! Bovendien heeft de band Nightwind een zeer mooie en grote DMX lichtshow waar u helemaal niets extra voor betaald! In tegenstelling tot veel andere bands, die het licht en geluid extern moeten inhuren, heeft de band alles in eigen huis en dat drukt voor jullie de kosten.

De coverband was 25 jaar geleden oorspronkelijk een viermans formatie maar de heren kregen al snel in de gaten dat met een zangeres in de band het repertoire flink kon worden uitgebreid.  En wat voor een zangeres is het geworden; met haar aanstekelijke enthousiasme en warme stemgeluid is de zangeres een verrijking voor de band en een genot om naar te kijken en te luisteren.

Coverband KVL besteedt veel aandacht aan de vocalen. Met perfect uitgewerkte meer stemmige! zang en swingende muzikale arrangementen zorgen ervoor dat de beentjes vanzelf van de vloer gaan. En omdat er door 4 mensen afwisselend solo wordt gezongen, blijft het voor u als luisteraar zeer verfrissend.

●Alle soorten muziek
 Coverband KVL heeft een zeer uitgebreid repertoire met de nieuwste top40-hits, jaren ‘80/90/00 en natuurlijk rock, pop dans en feestmuziek wat bij perfect geschikt is voor een swingend feest.  Swingende disco, hot soul, Nederlandstalig, feestmuziek of een gezellige wals: De band speelt het allemaal.
Muziek maak je tenslotte voor je plezier en bij de KVL coverband kun je dat zien en horen!  

●Xl coverband en soulband
De coverband is ook uit te breiden met extra muzikanten/instumenten zoals:
- Trompet
- Saxofoon
- Percussionist
- DJ
- Soulzanger  


●XL coverband met blazerssectie"

 

feestband bruiloftbandDe KVL coverband bestaat als basisband uit 3 of 5 personen maar deze is uit te breiden met een "blazerssectie", dj-drive-in show en een percussionist. De band wordt vaak geboekt met extra muzikanten en dat kan zijn met alleen een saxofonist of dj, een percussionist als extra toevoeging maar ook met een complete "band met blazerssectie". Zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, grote party/bruiloft of een kermis of evenement.

 

Coverband bruiloftband XL 6: Coverband met saxofoon  
 

Coverband bruiloftband XL 8: met trompet, saxofoon en percussionist.

U kunt de band nu ook boeken met een swingende "blazerssectie" van 1 tot 3 blazers! Sax, trompet, trombone, alle blazers zijn los te boeken of als sectie.


bruiloft bruiloftband


●De muziek keuze gaat met u in overleg, een mooie lichtshow en een aangenaam geluid is bij Nightwind vanzelf sprekend! De band Nightwind in combinatie met de drive-in show is de perfecte keuze voor een muzikale mix van top40, feestmuziek en swingende hits voor een geweldig feest. Nightwind maakt er een knalfeest van!

●Voor de prijzen van de band klikt u hier !

Startpagina Opzijnbest.nl

Bruiloft-muziek in


 

 

 

 

 

 

 

Deze tekst is alleen voor Googele bestemt: "coverband" voor "bruiloft" is de "bandvoorbruiloft" of "bruiloft band" "band met blazers" bruiloft maar ook bruiloft muziek band of bruiloftsband of "feestbands" maar ook bruiloftbandje band bandje bandjes. Met bruiloftmuziek en bruiloft muziek maar ook bruiloftsmuziek en muziek bruiloft en feestmuziek. Onze band speel in de regio "Eindhoven", "Utrecht", "Tilburg", Breda, "Denbosch", ' "s-Hertogenbosch"