Bruiloftsband & coverband KVL - Muziek trio, band met zangers! 

bruiloftsband

"Trio coverband en bruiloftsband"

Een "muziek trio" de muzikale oplossing voor uw evenement, kermis, bruiloft, huwelijk, feestavond of verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "muziek duo of trio" voor u de juiste keuze zijn.  


●Een bruiloftband en coverband trio:
Een swingende "band, een trio" voor een bruiloft, 12.5,  25 of 40 jarig huwelijksfeest, een bedrijfsfeest, dansavond, kermis of verjaardagsfeest met leuke en gezellige muziek, daarvoor kunt u trio coverband KVl altijd bellen! professioneel en ook nog heel betaalbaar!

Een "muziek trio", dit kan de ideale oplossing zijn voor u als u een klein gezelschap heeft, niet genoeg ruimte of niet de behoefte heeft om een grote band te plaatsen. En de kosten van een trio zijn ook een stuk lager als die van een grote coverband of bruiloftsband en dat is natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid.

"Trio KVL is een veelzijdige coverband " waarbij kwaliteit en service voorop staan! Dit begint al bij het eerste contact; alle vragen en wensen worden doorgesproken en samen wordt er naar een muzikale oplossing op maat gezocht. Door het uitgebreide repertoire kunt u ons overal tegen komen. ‘s Avonds op een gezellige bruiloft en de dag er na ‘s middags voor een bedrijf tijdens een diner rustige achtergrondmuziek spelen, om ‘s avonds een swingend personeelsfeest te verzorgen!

Door onze perfect uitgewerkte muzikale arrangementen klinkt het "trio" als een voltallige band. En met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire worden ook de nieuwste en actuele nummers uit de hitlijsten zeker niet vergeten. Tijdens onze optredens wordt gebruik gemaakt van de nieuwste professionele apparatuur, die trouwens ook op een laag volume mooi klinkt. Ook bestaat de mogelijkheid om het geheel uit te breiden met een moderne lichtshow....U ziet muziek op maat en voor een redelijke prijs. Drie zeer ervaren muzikanten bezorgen u een onvergetelijk feest of evenement. Heeft u iets te vieren; dan zorgen wij voor muziek op maat! Ook bestaat de mogelijkheid om het trio te boeken met een saxofonist dus als vier persoonsformatie!

 

 

 

●Een bruiloftband trio:
Gitaar & zang en Toetsen & zang en zangeres.

Gitaar & zang en Toetsen & zang en saxofonist.

De kosten voor een optreden van 4.5 uur incl. licht en geluid tot 200 personen bedragen:(exclusief de reiskosten)
Trio vanaf € 895,00.
+ saxofonist ( 4 personen ) vanaf €1075,00.

Voor een prijsopgave klik hier

 

 Startpagina Opzijnbest.nl

Trio band orkest KVL, betaalbare live muziek voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feest en trouwdag.