Skip to content

12.5 jarig huwelijk of feest|De best muziek dj of Coverband huren voor je feest. De 12.5 jarig huwelijk Bruiloft-band Sound-4Ge: De beste coverband van Nederland.

12.5 jarig huwelijk feest.

12.5 jarig huwelijk -Beste coverband  band.


12.5 jarig huwelijk - De beste DJ of coverband en bruiloftband met swingende live muziekt.

Sound-4Ge: de beste coverband.
"12,5 jarig huwelijk" - Ben je op zoek naar de top van de feest dj's of allround coverband met bruiloftmuziek dans en feestmuziek: dan is allround top coverband "Sound-4Ge"  de beste muzikale keuze die je kunt maken. Deze swingende en ervaren top muzikanten bezorgen jullie een geweldig 12.5 jarig huwelijkfeest met swingende muziek. En met honderden optredens aan ervaring in Nederland en daar buiten gaat dat deze top band zeker lukken!

Een 12.5 jarig huwelijkfeest in corona tijd kan prima, we houden ons aan de 1.5 meter afstand en zorgen we voor uw  en onze veiligheid met een gepaste afstand en oplossing. corona en live muziek


Met deze coverband of dj
verzorgen wij jullie  12.5 jarig huwelijksfeest met een top high-end geluidsysteem, waarvan het totaal volume altijd is aangepast aan de geldende eisen en natuurlijk jullie wensen! (dus nooit te hard) En het oog wil ook wat dus zit er altijd een mooie basis lichshow bij maar kun je eventueel ook een extra grote lichtshow bij huren.

Band 12.5 jarig huwelijk 12,5 jarig huwelijk duo v.a €599,00.

Band muziek trio huren Trio vanaf €895,00 avondvullend.

Vinden jullie 4 muzikanten net iets te veel dan boek je gewoon ons trio of onze feest dj!

12.5 jarig huwelijk feest, Een 4 persoons coverband.

Top Coverband Sound-4Ge  is ook uit te breiden naar een grotere coverband.
Extra mogelijkheden zijn een: 2de zangeres of extra lead zanger, trompet, trombone of een swingende percussionist. En er is natuurlijk bij al onze band combinaties de mogelijheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs sla je twee muzikale vliegen in 1 klap, een geweldige top band en een groovy dj. Je boekt deze geweldige coverband voor jullie 12.5 jarig huwelijk trouwens al vanaf €1199,00 exclusief de reiskosten.

12.5 jarig huwelijk met dj.
Met onze dj-optie in combinatie met een band heb je een half uur vooraf achtergrondmuziek, muziekverzorging in de pauzes van de band en tegen een kleine meerprijs eventueel ook nog na het optreden van de band. Ook heeft de dj-optie het voordeel dat de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen bij de dj. De dj-optie boek je trouwens al voor een meerprijs van maar €75,00!

Alleen een dj boeken.
Heeft u liever alleen een drive-in-show avondvullend dan hebben we genoeg mogelijkheden voor ieder budget. Al vanaf €299,00 hebben we een complete drive-in-show.

DJ 25-jarig-huwelijkWens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

Al talloze evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze dj's drive-in-shows en live bands.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
karaoke show

Of u nu uw 12.5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft of 40 jarig huwelijksfeest thuis geeft of in een zaal met 10 of 1000 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show" en alle combinaties zijn mogelijk.