Deurne DJ Drive in show DJ Kees feest en bruiloft Deurne dj Kees Deurne Dj Drive-in-show| DJ Kees de Bruiloft dj - dj Kees

Deurne DJ Kees

Deurne dj kees

Deurne -drive-in-show


"Deurne DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

Deurne DJ kees al meer dan 20 jaar de professionele dj en drive-in-show op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in  Deurne, Gemert, Geldrop, Asten, Nunenen en Eindhoven . "Dj kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziekkennis voor u altijd een goed advies om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde party.

Dj kees : Kvl live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "Deurne" en omstreken het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: Met dj kees en jullie hupl maken we er samen een knalfeest van!

Feestlocaties in Deurne

Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de regio Deurne muziek mogen verzorgen. Een paar bekende feestlocaties in Deurne zijn:
Grand Café Beekman & Beekman - Markt 8, 5751 BE Deurne
Den Draai - Blasiusstraat 2, 5754 AV Deurne
Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe - Vlierdenseweg 109, 5753 AC Deurne
Zalen van Bussel -
Sint Jozefstraat 77, 5753 AS Deurne
Hotel cafe Thijssen - Pastoriestraat 20, 5756 AM Vlierden

Uiteraard kunt u dj Kees voor al deze feestlocaties in Deurne boeken.
DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Dj kees & karaoke-show

Dj Kees karaoke verhuur Deurne

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.