Eindhoven DJ Drive in show huren de feest en bruiloft dj Eindhoven Dj Drive-in-show| DJ Kees de Bruiloft en feest dj

Eindhoven DJ

Eindhoven dj kees

Eindhoven -drive-in-show


"Eindhoven DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

Eindhoven DJ kees al meer dan 20 jaar de professionele dj en drive-in-show op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in  Eindhoven, Helmond , Veldhoven, Geldrop, Asten, Nunenen . "Dj kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziekkennis voor u altijd een goed advies klaar.Samen slagen we er in om de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde party.

Dj kees : live-muziek en drive-in-show zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "Eindhoven" en omstreken en het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: Met dj kees en jullie hulp maken we er samen een knalfeest van!

Feestlocaties in Eindhoven

Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de regio Eindhoven muziek mogen verzorgen. Een paar bekende feestlocaties in Eindhoven zijn:
PULLMAN EINDHOVEN COCAGNE  Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
zalencentrum de ambassadeur-Lodewijk Napoleonplein 21 5616BA Eindhoven
zaal huren Eindhoven
Eventcentre aquabest -
Ekkersweijer 7 5681 RZ Best

Uiteraard kunt u dj Kees voor al deze feestlocaties in Eindhoven boeken.

DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Eindhoven karaoke-show

Dj Kees karaoke verhuur Eindhoven

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.