Drive in show Venlo feest en bruiloft dj Kees Venlo Drive-in-show huren DJ Kees de Bruiloft en feest dj

Drive in show Venlo

Venlo dj kees

Venlo drive in show


"Drive in show Venlo. DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

DJ Drive in show - Venlo DJ kees
De Beste bruiloft en feest DJ's - De beste Prijs - De beste Drive-In-Shows! . Al 20 jaar de professionele dj en drive-in-show op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in Venlo, Blerick, Arcen, Sevenum, Horst aan de Maas,"Dj kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziek kennis voor u altijd een goed muzikaal advies om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde party.

Boek nu een complete bruiloft of feest drive-in-show incl: lichtshow - geluid tot 150 personen - 4.5 uur nons-top muziek - rook of bellenblaas machiene en een top dj voor €350,00 netto all incl.

Betaalbare dj huren

Drive in show venlo : Kvl drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Brabant en "Limburg"  en het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: samen een knalfeest van!

Feestlocaties in Venlo met dj Kees

DJ huren Venlo drive in

Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de regio Venlo muziek mogen verzorgen. Een paar bekende feestlocaties in Venlo zijn:

Galerie De Hoeve -Hakkesstraat 30, 5916 PX Venlo
Boostenhof Café Feestzaal -Heymansstraat 125, 5927 NP Venlo
Domani - Dominicanenstraat 15, 5911 KN Venlo
Café Feestzaal 't Ven-
Straelseweg 359, 5916 AB Venlo
Feestzaal De Waeg - Horsterweg 203, 5928 ND Venlo

Uiteraard kunt u dj Kees voor al deze feestlocaties in Venlo boeken
DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

karaoke-show in Venlo huren

Helmond karaoke verhuur

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj kees Venlo heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.