Een betaalbare dj huren bruiloft Drive-in-show huren Verhuur -huur een betaalbare dj drive-inshow - Een betaalbare bruiloft of feest dj huren

Betaalbare dj drive in show.

betaalbare drive-in-show huren


KVL betaalbare drive-in-show. Dat een professionele drive-in-show niet duur hoeft te zijn bewijst KVl al meer dan 20 jaar!.

Een "betaalbare en goede dj" huren. Een goede en professionele dj is natuurlijk onmisbaar om de perfecte sfeer te creëren voor een bruiloft of top feest. En dat een goede en professionele dj geen rip uit je lijf hoeft te kosten bewijzen wij al vele jaren. Onze dj's zijn allemaal zeer ervaren dj's die ook nog eens zeer betaalbaar zijn!
Je boekt al een complete show vanaf €62,50 per uur.*

Jouw verjaardag feest, jullie bruiloft, of uw bedrijfs evenement is uniek, vandaar dat wij graag een goed advies geven met betrekking tot de juiste keuze voor een swingende drive-in-show. We hebben verschillende top bands en dj's met een complete drivein-shows, dus zit er altijd iets passends voor jullie bij. Heb je een wat beperkter budget of een kleinere groep met gasten, we hebben hier voor ook genoeg mogelijkheden
.

Weten wat een professionele bruiloft-dj of feest-dj voor een swingend feest kost! klik hier op: prijzen dj's

De Kvl drive-in-show en live muziek bands zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland, Duitsland en België en ons motto is dan ook: Valt er ergens iets te vieren: onze coverbands of dj's maken er een knalfeest van!

* Netto gage exclusief reiskosten en met een minimum van 4 uur*

Betaalbare dj voor een bruiloft of  feestavond of BBQ tuinfeest

Wij hebben voor elke bruiloft, verjaardagsfeest, tuinfeest of evenement de juiste dj & drive-in-show combinaties. Of je nu thuis een feest geeft in de huiskamer voor 5 of 10 gasten, een BBQ in de tuin of een personeels feestavond voor 600 personen; voor KVl "drive-in-show" is dat geen enkel probleem. We overleggen samen wat het beste in jullie budget past en welke wensen er zijn. Wij denken graag met iedereen mee voor de beste muzikale feest oplossing!

Klik op de link hier onder voor onze scherpe prijzen en de vele mogelijkheden.
prijzen drive-in-shows


Al meer dan 1500 evenementen en feesten hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-shows, artiesten en "allround coverband"

Betaalbare dj drive-in met karaoke-show.

Wij verhuren verschillende betaalbare combinaties van karaoke, live muziek en drive-in-shows. Erg leuk voor een BBQ tuis in de tuin, een verjaardagsfeest of een feestavond en dat voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of je nu een karaoke avond organiseerd, een bruiloftsfeest of een bedrijfsfeest met 10 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste en een "betaalbare drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.