Goedkope Drive-in-show huren Verhuur -goedkope drive-inshow - Bruiloft en feest dj huren

Goedkope Drive in show

betaalbare drive-in-show huren


KVL betaalbare drive-in-show. Dat een professionele drive-in-show niet duur hoeft te zijn bewijst KVl al meer dan 20 jaar!.

Een "betaalbare en goede dj" is natuurlijk onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op een feest en daarom werken wij alleen met ervaren dj's die ook nog eens zeer betaalbaar zijn!  Ieder feest of evenement is uniek vandaar dat wij graag helpen met de juiste keuze voor een drive-in-show. Met verschillende shows zit er altijd iets passends bij, en zeker voor een wat beperkter budget hebben wij genoeg mogelijkheden.

Kvl drive-in-show is al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren wij maken er een knalfeest van!

Betaalbare dj voor een feestavond, BBQ of personeelsfeest

Wij hebben voor elk feest of evenement de juiste dj & drive-in-show combinaties. Of je nu thuis een feestje geeft in de huiskamer voor 20 gasten, een BBQ in de tuin of een feest avond voor 600 personen; voor KVl "drive-in-show" is dat geen enkel probleem. We overleggen samen wat het beste in uw budget past en welke wensen er zijn, want wij denken graag met u mee!

Klik op de link hier onder voor onze scherpe prijzen en de vele mogelijkheden.
prijzen drive-in-shows


Al meer dan 1500 evenementen en feesten hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-shows, artiesten en "allround coverband"

Betaalbare drive-in met karaoke-show

Wij verhuren verschillende combinatie van karaoke, live muziek en drive-in-shows.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond en voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.