Muziekband en feest dj Achterhoek voor uw feest, kermis en bruiloft Muziekband en dj Achterhoek de Bruiloft dj en feest band

Coverband of dj huren in de Achterhoek.

DJ

Dj kees

Coverband en dj achterhoek


"Coverband Achterhoek en DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een kermis, feest of bruiloft past.

Achterhoek - coverband & DJ kees
Al meer dan 20 jaar de professionele dj en coverband op bruiloften, kermis,  bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in  de Achterhoek,

DJ Kees
heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en muzikant een zeer uitgebreide muziek kennis. En heeft voor u altijd een goed advies klaar om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde bruiloft, kermis of feest.

Kermis coverband Achterhoek

Coverband duo, trio, kwartet Sound4Ge.

Voor de NW coverband klik hier ! muziekband achterhoek.

Coverband kvll : live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "de Achterhoek" en omstreken, het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: Met dj kees en jullie hulp maken we er samen een knalfeest van!

Feestlocaties in de Achterhoek

Muziekband en Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de Achterhoek muziek mogen verzorgen. Uiteraard kunt u Kees voor al deze feestlocaties in de Achterhoek boeken.

U boekt kees als: feest dj - muziek duo - muziek trio - allround band of grote partyband. Dus voor elk budget de juiste muziek en al vanaf €350,00. klik hier

DJ en coverband KVL heeft in de achterhoek al meer dan 1500 evenementen, kermissen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

karaoke-show in de Achterhoek

Dj Kees karaoke verhuur Eindhoven

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een kermis. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 10 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.