Activiteiten dagbesteding live muziek middag muziek Activiteiten dagbesteding eenmansorkest

Eenmansorkest

one man band eenmansorkest


Activiteiten dagbesteding one-man-band of eenmansorkest 20 jaar swingende live muziek.

"Activiteiten dagbesteding zoek u betaalbare muziek: KVl Eenmansorkest" of "one-man-band" is de muzikale oplossing voor uw dagbesteding en muziek activiteiten.

Bent u als "activiteiten begeleider" evenementen of "activiteiten begeleider dagbesteding" en zoekt u naar gezellige muziek voor een middag of avond; dan is KVL eenmansorkest of onemanband de muzikale oplossing voor een gezellige muzikale activiteit.

Ik verzorg als "een-mans-orkest" al vele jaren met heel veel plezier wekelijks diverse optredens in de verschillende verzorg en verpleeginstellingen in Brabant, Utrecht en Limburg. Met een perfect aangepast repertoire voor deze doelgroep, en natuurlijk op een aangepast en laag volume wat mooie en aangenaam klinkt.

Erg leuk voor de sinterklaas, kerstmis en de carnaval heb ik een aangepast repertoire. Bvb is het leuk om als zingende piet het sinterklaas feest te verzorgen. €163,00 voor 4 x 45 minuten.

zingende piet

One-man-band en eenmansorkest

One Man Band "éénmansorkest" wil zeggen dat ik live voor u zing en daarbij ook een gitaar bespeel. De rest van de instrumenten zijn door mij zelf opgenomen en worden afgespeeld met mp3 zodat het geheel als een complete band klinkt.

Met meer dan 1000 optredens heb ik als KVL eenmansorkest meer dan voldoende ervaring om uw middag of avond muzikaal op te luisteren.
2 x 45 minuten met tussen door 15 minuten pauze €145,00
2 x 60 minuten met tussen door 15 minuten pauze €163,00
Hierbij kunnen eventueel nog reiskosten worden berekend.

Eenmansorkest en duo

KVL one-man-band is eventueel ook als duo te boeken.
De prijzen voor duo KVl bedragen:
2 x 45 minuten met tussen door 15 minuten pauze €290,00
2 x 60 minuten met tussen door 15 minuten pauze €326,00
Hierbij kunnen eventueel nog reiskosten worden berekend.

Of u nu een feestavond geeft, of een muziek middag of avond met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.