Dj Brouwhuis Dj huren feest en bruiloft dj Drive-in-show Brouwhuis dj verhuur

Dj Brouwhuis Helmond

Brouwhuis drive- show huren


Brouwhuis DJ huren die het beste bij jullie feest past.

Een dj uit Brouwhuis die perfect is voor, kermis, carnaval, een feest of bruiloft en ook nog eens héél veel ervaring heeft: dj kees de feest en party dj uit Brouwhuis Helmond. KVl drive-in-show en live muziek heeft zeker de juiste muzikale oplossing en dat voor een zéér scherpe prijs.

Kvl (Kees van langen) drive-in-shows verzorgen al vele jaren swingende muziek in Nederland, Duitsland en België en heeft u een feestje te vieren dan maken wij er zeker een knalfeest van!

Brouwhuis Helmond dj

Brouwhuis dj drive in show

Brouwhuis - Een ervaren Dj huren.

Op een feest gaat er natuurlijk niets boven swingende muziek. Wij hebben daatom dan ook de beste dj's en live muziek coverband combinaties voor jullie in ons bestand! Alle feesten zijn natuurlijk uniek vandaar dat wij graag helpen met de beste keuze van een band of DJ. Met onze drive-in-shows of band-combinaties zit er altijd iets passends bij.

gratis info!

Zaal Vissers in Brouwhuis is voor dj kees een thuiswedstrijd!

1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben al kunnen genieten van onze drive-in-show, en "live muziek  coverband"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Een karaoke-shows huren in Brouwhuis is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of band. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.