Skip to content

Brabant de coverband voor jullie bruiloft, de beste bruiloftband. Coverband uit Brabant huren voor je bruiloft. KVl de beste band voor je bruiloft.

Coverband uit Brabant voor je bruiloft.

Brabant bruiloftsbands trio


Coverband uit Brabant voor je bruiloft boeken. De band uit Brabant - KVl live muziek. De top coverband voor jullie bruiloft.

Een top coverband uit Brabant op jullie bruiloft ben je natuurlijk verzekerd van echte Brabantse gezelligheid. Een swingende band is natuurlijk onmisbaar om de juiste sfeer te creëren, en daarom hebben we voor jullie één van de beste bruiloft coverband uit Brabant!

Onze swingende Brabantse bruiloft coverband is één van de meest geboekte bruiloft coverbands in Brabant. (en ook in de rest van Nederland) Wil je een onvergetelijk huwelijksfeest, onze coverband is een muzikaal begrip in Brabant , Limburg en de rest van Nederland. Maar ook in Duitsland en België worden we als band vaak geboekt en ons motto is dan ook: wij maken van jullie feest een knalfeest om nooit te vergeten!

beste coverband van NederlandDe beste coverbands van Nederland!

 dansorkest trio

Een kleiner feest of band : Trio KVL.

De ultieme Brabantse coverband op jullie bruiloft.

De gezellige Brabantse coverband voor een geslaagde bruiloft! Afhankelijk van het aantal gasten, de locatie in Brabant en natuurlijk jullie budget zijn er veel mogelijkheden. Heb je een kleiner gezelschap, minder ruimte voor een grote band of is het budget wat beperkter. Dan is een duo of trio met of zonder een saxofonist of zangeres de perfecte muzikale oplossing. Hebben jullie wel de ruimte en/of een ruimer budget dan is een grotere bruiloft coverband een goede optie. Een swingende band met 4, 5, 6 , 7 of zelf 10 muzikanten inclusief blazers en een groovy dj is dan een goede optie. Er zijn meer dan 10 verschillende soorten band-combinaties dus zit er altijd wel iets passends bij. Mail ons jullie wensen en eventueel het maximale budget dat je wil uitgeven aan een band en wij geven geheel vrijblijvend een scherpe offerte.

In Brabant hebben meer dan 1500 bruiloften in de loop der jaren kunnen genieten van onze "allround bruiloft coverband"
Hier zijn enkele mogelijkheden voor een coverband:
- Bruiloft duo vanaf €699,00.
- Bruiloft trio met zangeres vanaf €899,00.
- Bruiloft trio met saxofonist vanaf €999,00.
- Bruiloft kwartet vanaf € 1150,00.
- Bruiloftsband 5 personen vanaf €1299,00.
- Bruiloftsband 6 personen vanaf €1499,00.
- Bruiloftsband 7 personen vanaf €1699,00.
- Bruiloftsband 8 personen vanaf €1899,00.

Bij elke coverband bezetting is de dj optie bij te boeken voormaar €75,00.
Of een saxofonist, trompet, percussionist, of extra zangeres. (€225,00 p.p.)

De beste bruiloftband

Allround bruiloftband en coverband NIghtwind behoord tot 1 van de beste coverbands van Nederland en de ultieme partyband voor jullie bruiloft. Te boeken van een trio tot een mega partyband met een blazerssectie, groovy dj en percussionist. Een 100% feestgarantie en een bruiloft om nooit te vergeten. gratis offerte