Skip to content

De coverband voor jullie bruiloft, de beste bruiloftband. Coverband en bruiloftsband KVl de beste muziek voor je bruiloft en huwelijksfeest.

Coverband voor je Bruiloft.

bruiloftsbands trio


Coverband voor je bruiloft boeken. De coverband - KVl live muziek. De top band voor jullie bruiloft.

Een top  coverband op jullie bruiloft is natuurlijk onmisbaar om de juiste sfeer te creëren, en daarom hebben we voor jullie één van de beste bruiloft coverband van Nederland!

Onze swingende bruiloft coverband is één van de meest geboekte bruiloft coverbands uit Brabant. (ook de rest van Nederland) Wil je een onvergetelijk huwelijksfeest of bruiloft,  onze bands zijn een muzikaal begrip in Nederland, Duitsland en België en ons motto is dan ook: wij maken van jullie bruiloft een knalfeest om nooit te vergeten!

beste coverband van NederlandDe beste coverbands van Nederland!

 dansorkest trio

Een kleiner feest of band : Trio KVL.

De ultieme coverband op jullie bruiloft.

KVl de ultieme coverband voor een geslaagde bruiloft! Afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en natuurlijk jullie budget zijn er veel mogelijkheden. Heb je een kleiner gezelschap, minder ruimte voor een grote band of is het budget wat beperkter. Een duo of trio met of zonder een saxofonist of zangeres kan dan de perfecte muzikale oplossing zijn. Heb je wel de ruimte en een ruimer budget dan is een grotere bruiloft coverband met 4, 5, 6 , 7 of zelf 10 muzikanten inclusief blazers en een groovy dj een swingende optie. Met meer dan 30 verschillende soorten band-combinaties zit er altijd iets passends bij voor jullie ultieme bruiloft. Mail ons jullie wensen en eventueel het maximale bedrag dat je wil uitgeven aan een band en wij stellen gratis en geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor jullie op.

Meer dan 1500 bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze artiesten en "allround coverband"
Hier zijn enkele mogelijkheden voor een bruiloftband:
- Bruiloft duo vanaf €699,00.
- Bruiloft trio met zangeres vanaf €899,00.
- Bruiloft trio met saxofonist vanaf €999,00.
- Bruiloft kwartet vanaf € 1150,00.
- Bruiloftsband 5 personen vanaf €1299,00.
- Bruiloftsband 6 personen vanaf €1499,00.
- Bruiloftsband 7 personen vanaf €1699,00.
- Bruiloftsband 8 personen vanaf €1899,00.

Bij elke bezetting is de dj optie bij te boeken €75,00
Of een saxofonist, trompet, percussionist, extra zangeres.

De beste bruiloftband

Allround bruiloftband en coverband NIghtwind is een van de beste coverbands van Nederland en de ultieme partyband voor jullie bruiloft. Te boeken van een trio tot een mega partyband met een blazerssectie, groovy dj en percussionist. Een 100% feestgarantie en een bruiloft om nooit te vergeten. gratis offerte