Dagbesteding muziek eenmansorkest One-Man-band Een mans orkest | 1 persoons band | One-man-band | betaalbare live muziek

Dagbesteding

muziek dagbesteding


Muziek middag dagbesteding. KVL one-man-band of eenmansorkest verzorgd al ruim 20 jaar gezellige live muziek.

Muziek middag voor de dagbesteding "Eenmansorkest" of "one-man-band" is de muzikale oplossing voor een gezellige avond of middag met leuke en gezellige muziek . Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "eenmansorkest" voor u de juiste betaalbare muzikale keuze zijn.

Ik (Kees van Langen) verzorg als KVl eenmansorkest nu al vele jaren met heel veel plezier wekelijks diverse optredens in de verschillende verzorg en verpleeginstellingen in Brabant, Utrecht en Limburg.

Ik heb een aangepast repertoire voor deze doelgroep en natuurlijk op een laag volume wat mooie en aangenaam klinkt. Ik speel voor groepen van 5 tot 200 personen, dus ook huiskamer optredens. Voor de sinterklaas, kerstmis en de carnaval heb ik een aangepast repertoire. Erg leuk is het bvb om als zingende piet het sinterklaas feest te verzorgen.

zingende piet

Als ras echte muzikant sta ik al vanaf mijn vijftiende jaar op het podium, en heb dus al heel wat jaren ervaring als zanger met het vermaken en entertainen van mensen.

One-man-band, eenmansorkest

One Man Band "éénmansorkest" wil zeggen dat: KvL ( Kees van Langen) live zingt en daarbij ook een instrument (gitaar) bespeelt. De andere intrumenten zijn opgenomen op een band zodat het geheel als een complete band klinkt. Verder verzorgd KVL 1 mans orkest ook zijn eigen geluid. U kunt (Kees) KVl "one-man-band" per uur in huren, dit is ideaal voor een een gezellige middag of tijdens een muziek of dansavond.

Met al meer dan 1000 optredens op feesten en en evenementen in binnen en buitenland heeft KVL eenmansorkest  voldoende ervaring om uw middag of avond muzikaal op te luisteren.

Kosten muziek optreden eenmansorkest. dagbesteding muziek optreden

De bedragen tot €163,00 zijn op basis van een onkostenvergoeding KVR regeling.
Bedragen boven de €163,00 zijn opbasis van opting-out.
*Voor optredens in de avonduren geldt een toeslag van €18,00 en ook voor de carnaval, kerst en sinterklaas.

Prijzen geldig tussen 10.00 uur en 18.00 uur *
1 x 60 minuten €135,00.
2 x 45 minuten met tussendoor 15 minuten pauze €145,00
2 x 60 minuten met tussendoor 15 minuten pauze €163,00
Hierbij kunnen eventueel nog reiskosten worden berekend.

Eenmansorkest KVL one-man-band is eventueel ook als duo te boeken.

De prijzen voor duo KVl bedragen*:
2 x 45 minuten met tussendoor 15 minuten pauze €350,00
2 x 60 minuten met tussendoor 15 minuten pauze €399,00
Hierbij kunnen eventueel nog reiskosten worden berekend.

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
bruiloftband
Duo en trio
karaoke.html