Dj aan huis huren. ✓Thuis een Bruiloft dj huren ✓aan huis een Karaoke dj ✓thuis een Feest DJ huren. Thuis dj voor jullie bruiloft

Dj aan huis.

Dj aan huis huren drive-in-show huren


Thuis een DJ huren die het beste bij je feest of bruiloft past.
Een DJ aan huis huren voor een gezellige BBQ of een onvergetelijke bruiloft, een verjaardag of zo maar een feest. De KVl drive-in-show komt bij jullie thuis aan huis, en bij ons huur je zeker de juiste dj met een swingende drive-inshow en voor een aantrekkelijke huurprijs.

Als je een tuin hebt is er niets leukers om daar een gezellig feest te houden en dan mag een professionele dj met drive-in-show niet ontbreken. De feest dj's van Kvl drive-in-show verzorgen swingende muziek in Nederland, Duitsland en België en en met meer dan 2000 feesten aan ervaring weten we hoe we van jullie feest een knalfeest moeten maken!

Een complete show huur je al voor €350,00 all incl. met non-stop muziek, mooie licht en perfect geluid en een professionele dj.

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show

 

Een dj aan huis huren voor een feest of bruiloft.

Aan huis je eigen DJ op je verjaardag, tuinfeest of bruiloft. Dan huur je bij ons een ervaren en professionele dj. Wij hebben daarom dan ook voor jullie de beste dj's en drive-in shows in ons bestand! Alle feesten en fuiven en jullie wensen zijn natuurlijk uniek, vandaar dat wij graag adviseren met de beste keuze voor jullie feest. Met onze aan huis drive-in-shows zit er altijd iets passends bij.

2000 feesten en bruiloften hebben al kunnen genieten van onze dj drive-in-show. coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Aan huis Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Een dj-karaoke-shows huren is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Wij hebben voor ieder feest de juiste "dj drive-in-show" of band. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.