DJ Achterhoek Drive in show huren de feest en bruiloft dj Achterhoek Dj Drive-in-show DJ Achterhoek de Bruiloft feest dj

  • DJ Achterhoek Dj Kees DJ
  • DJ Achterhoek Kees DJ
  • DJ Achterhoek Dj DJ
  • DJ Achterhoek Kees DJ kees
  • DJ kees Achterhoek Dj Kees DJ
  • DJ Achterhoek Dj achterhoek

DJ Achterhoek

dj achterhoek dj kees

dj achterhoek -drive-in-show


"Dj Achterhoek DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een kermis, feest of bruiloft past.

Achterhoek -DJ kees al meer dan 20 jaar de professionele dj en drive-in-show op bruiloften, kermis,  bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in  de Achterhoek, . "Dj kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziek kennis voor u altijd een goed advies om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagd feest .

Dj kees : live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "de Achterhoek" en omstreken, het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: Met dj kees en jullie hulp maken we er samen een knalfeest van!

Feestlocaties in de Achterhoek

Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de Achterhoek muziek mogen verzorgen. Uiteraard kunt u dj Kees voor al deze feestlocaties in de Achterhoek boeken.

DJ Kees heeft in de achterhoek al meer dan 1500 evenementen, kermissen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

karaoke-show in de Achterhoek

Dj Kees karaoke verhuur Eindhoven

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een kermis. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.