Dj huren Drive-in show ✓Bruiloft dj huren ✓Karaoke dj verhuur ✓DJ huren voor bruiloft muziek dj

Dj huren voor je bruiloft of feest.

Dj huren drive-in-show huren


DJ huren die het beste bij je feest of bruiloft past.

DJ huren voor een geslaagde bruiloft, een verjaardag of feest. KVl DJ drive-in-show heeft zeker de juiste dj met drive-inshow, professioneel en voor een aantrekkelijke prijs.

De dj's van Kvl drive-in-show verzorgen al vele jaren swingende muziek in Nederland, Duitsland en België en en met meer dan 2000 feesten aan ervaring weten we hoe we van jullie feest een knalfeest moeten maken!

Een complete show boek je al voor €350,00 all incl. met 4.5 uur non-stop muziek, mooie licht, geluid, reiskosten tot 200 km en een professionele dj.

Meer weten dan klik hier.

Een dj huren voor een feest of bruiloft.

DJ op een verjaardag, feest of bruiloft. Dan gaat er natuurlijk niets boven een ervaren en professionele dj. Wij hebben daar om dan ook de beste dj's en drive-in shows voor jullie in ons bestand! Alle feesten zijn natuurlijk uniek vandaar dat wij graag helpen met de beste keuze van een swingende DJ. Met onze dj's en drive-in-show verhuur zit er altijd iets passends bij.

2000 feesten en bruiloften hebben al kunnen genieten van onze dj drive-in-show.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

DJ Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Een dj-karaoke-shows huren is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Wij hebben voor ieder feest de juiste "dj drive-in-show" of band. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.