DJ Helmond-feest en bruiloft dj helmond Dj Helmond Drive-in-show| Bruiloft dj Helmond - Karaoke-show Helmond dj Kees

DJ Helmond

dj Helmond

DJ Helmond -drive-in-show


"DJ Helmond (kees)" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest past.

DJ Helmond (kees) verzorgd al meer dan 20 jaar als professionele dj en drive-in-show muziek en entertainment in Helmond en omgeving. Door zijn jaren lange ervaring als dj en muzikant heeft dj Kees een uitgebreide muziekkennis . DJ Kees deelt die graag met u om samen de perfecte muziek uit te kiezen voor een geslaagd feest .

Dj Helmond (kees) en zijn drive-in-show is al heel wat jaren een muzikaal begrip in Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Venray en omgeving. Bent u op zoek naar een top bruiloft of feest dj dan moet je bij dj Kees zijn. Het motto van dj Kees is dan ook: heeft u iets te vieren: samen maken we er een knalfeest van!

DJ Helmond (kees) - voor alle leeftijden en elk feest.

Dj  Helmond ( dj kees)  is door zijn ruime ervaring als feest dj de ideale dj voor een breed publiek en elk soort feest! Een  bruiloft, verjaardag, feestavond, een BBQ, personeelsfeest, kermis; dj kees uit Helmond voelt zich muzikaal overal thuis. Waarom dj kees, omdat dj Kees perfect aanvoelt welke muziek er gedraaid moet worden voor een te gek feest, en daarom roepen ze dan ook altijd na afloop in koor" DJ kees...Dj Kees....DJ Kees we want more ! "

Weten wat een dj uit Helmond voor u of jullie feest kan betekenen !
Je boekt 1 van onze dj's met een complete drive-in-show incl. licht, geluid met 4.5 uur non-stop muziek al vanaf €299,00!  Klik hier !

DJ Helmond (dj Kees) heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Dj Helmond karaoke-show

karaoke verhuur Helmond

Een leuke combinatie is "dj Helmond" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.