De gangbare kosten voor een professionele DJ liggen tussen de 350 en 800 EURO. Deze kosten zijn inclusief een lichtshow en een geluidsset. ✓Kosten bruiloft dj huren. ✓Kosten Karaoke dj. ✓Kosten feest dj huren bedrijfsfeest.

Dj huren de prijzen wat kost het.

Dj huren drive-in-show huren


DJ huren die het beste bij je feest of bruiloft past.
Wat zijn de kosten voor een DJ huren voor een geslaagde bruiloft, een verjaardag of feest. Bij KVl DJ drive-in-show huur je de juiste dj met een swingende show en voor een aantrekkelijke huurprijs.

De top dj's van Kvl drive-in-show verzorgen al vele jaren swingende muziek in Nederland, Duitsland en België en en met meer dan 2000 feesten aan dj ervaring weten we hoe we van jullie feest een knalfeest moeten maken!

De kosten voor een complete dj met show, die huur je al voor €350,00 all incl. met 4.5 uur non-stop muziek, mooie lichtshow en geluid en een professionele dj.

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show

 

Een top feest dj huren voor een verjaardag of bruiloft.

Een top DJ huren op een verjaardag, feest of bruiloft. Dan gaat er natuurlijk niets boven een ervaren en professionele dj. Wij hebben daar om dan ook de beste prijzen en dj's drive-in shows voor jullie in ons bestand! Alle feesten zijn natuurlijk uniek vandaar dat wij graag helpen met de beste keuze van een swingende DJ. Met onze prijzen, dj's en drive-in-show verhuur zit er altijd iets passends bij.

2000 feesten en bruiloften hebben al kunnen genieten van onze dj drive-in-show. coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

DJ Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Een dj-karaoke-shows huren is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Wij hebben voor ieder feest de juiste "dj drive-in-show" of band. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.