DJ Kees-feest en bruiloft dj Kees Dj Kees Drive-in-show| Bruiloft dj Kees- Karaoke-show dj Kees

DJ Kees

dj kees

DJ Kees -drive-in-show


"DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

DJ kees verzorgd al meer dan 20 jaar als professionele dj en drive-in-show muziek en entertainment op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen. Ook werkt dj kees vaak als gast dj voor "The  DJ company". 
Zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziekkennis deelt hij graag met jullie voor een goed advies om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagd feest
.

Dj kees , Kvl live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België, en mijn motto is dan ook: heeft u iets te vieren: samen maken we er een knalfeest van!

DJ kees - voor alle leeftijden en elk feest.

Dj kees is door zijn ruime ervaring een oude rot in het vak maar dat neemt niet weg dat dj kees niet op een jeugdige bruiloft of feest zou passen! Sterker nog dj kees wordt veel gevraagd op studentenfeesten en studenten gala's ! En dan denkt je waarom dan juist dj kees en b.v.b. geen student dj op dat feest ? omdat dj Kees juist door zijn ruime ervaring perfect aanvoelt welke muziek er gedraaid moet worden voor een te gek feest. Daarom roepen ze ook bijna altijd na afloop in koor" DJ kees...Dj Kees....DJ Kees ! "

DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Dj kees & karaoke-show

karaoke verhuur dj kees Helmond

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.