DJ Kees-feest en bruiloft dj Kees Dj Kees Drive-in-show| Bruiloft dj Kees- Karaoke-show dj Kees

DJ Kees

dj kees

DJ Kees -drive-in-show


"DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

DJ kees verzorgd al meer dan 20 jaar als professionele dj en drive-in-show muziek en entertainment op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen. Ook werkt dj kees vaak als gast dj voor andere bedrijven.
Door zijn jaren lange ervaring als dj deelt hij graag zijn uitgebreide muziekkennis om samen de perfecte muziek uit te kiezen voor een geslaagd feest
.

Dj kees en zijn drive-in-show is al heel wat jaren een muzikaal begrip in Nederland en België, en zijn motto is dan ook: heeft u iets te vieren: samen maken we er een knalfeest van!

DJ kees - voor alle leeftijden en elk feest.

Dj kees is door zijn ruime ervaring als dj ideale voor een breed publiek en elk soort feest! Een verjaardag, feestavond, een BBQ, personeelsfeest, kermis of bruiloft; dj kees voelt zich muzikaal overal thuis. Sterker nog dj kees wordt ook vaak gevraagd op studentenfeesten en studenten gala's ! Waarom, juist omdat dj Kees perfect aanvoelt welke muziek er gedraaid moet worden voor een te gek feest, en daarom roepen ze dan ook altijd na afloop in koor" DJ kees...Dj Kees....DJ Kees we want more ! "

Weten wat dj kees voor u of jullie feest kan betekenen ! Klik hier !

DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Dj kees & karaoke-show

karaoke verhuur dj kees Helmond

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.