DJ Kees-feest en bruiloft dj Kees Dj Kees Drive-inshow| Bruiloft dj Kees- Karaoke-show dj Kees

DJ Kees

dj kees

DJ Kees -drive-in-show


"DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

DJ kees verzorgd al meer dan 20 jaar als professionele dj & drive-inshow muziek en entertainment op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen. Ook werkt dj kees soms als gast dj voor collega bedrijven.
Door zijn jaren lange ervaring als muzikant en dj deelt hij graag zijn uitgebreide muziekkennis om samen met jullie de perfecte muziek uit te kiezen voor een geslaagd feest
.

Dj kees en zijn drive-inshow is al heel wat jaren een muzikaal begrip in Nederland en België, en het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: samen maken we er een knalfeest van!

DJ kees _ voor alle leeftijden en elk feest.

Dj kees is door zijn ruime ervaring als dj ideale voor een breed publiek en elk soort feest! Een verjaardag, feestavond, een BBQ, personeelsfeest, kermis of bruiloft; dj kees voelt zich muzikaal overal thuis. Dj kees wordt ook vaak gevraagd op studentenfeesten en studenten gala's. Omdat dj Kees perfect aanvoelt welke muziek er gedraaid moet worden voor een te gek feest roepen ze dan ook na afloop in koor "DJ kees...Dj Kees.... DJ Kees,  we want more!"

Weten wat dj kees voor u of jullie feest kan betekenen! Klik hier !

DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop van de jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-inshow
Bruiloft drive-inshow
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Dj kees & karaoke-show

karaoke verhuur dj kees Helmond

Een leuke combinatie is "dj kees" en karaoke met drive-inshow.
Leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of het om een feest met 30 of 500 gasten gaat, we hebben voor ieder feest de juiste dj "drive-inshow". Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.