Dj Drive-in show
✓Bruiloft dj ✓Karaoke dj verhuur ✓DJ bruiloft muziek dj

Dj huren

Dj drive-in-show huren


Een DJ huren die het beste bij je feest of jullie bruiloft past.

Een goede DJ is onmisbaar voor een geslaagde bruiloft, evenement of feest. KVl DJ drive-in-show en live muziek heeft zeker de juiste muzikale oplossing en voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Kvl drive-in-shows verzorgen al vele jaren swingende muziek in Nederland, Duitsland en België en heeft u iets te vieren, dan maken wij er zeker een knalfeest van!

betaalbare dj huren

Dj huren voor een feest, bruiloft of evenement.

DJ op een feest of evenement. Dan gaat er natuurlijk niets boven 100% swingende muziek. Wij hebben daar om dan ook de beste dj's en drive-in shows voor jullie in ons bestand! Alle feesten zijn natuurlijk uniek vandaar dat wij graag helpen met de beste keuze van een swingende DJ. Met onze dj drive-in-show of band-combinaties zit er altijd iets passends bij.

1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben al kunnen genieten van onze drive-in-show, en "live muziek  coverband"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

DJ Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Een dj-karaoke-shows huren is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Wij hebben voor ieder feest de juiste "dj drive-in-show" of band. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.