Muziekband en feest dj in Drenthe voor uw feest, kermis en bruiloft Muziekband en dj Drenthe de Bruiloft dj en feest band

  • DJ Achterhoek Dj Kees DJ
  • DJ Achterhoek Kees DJ
  • DJ Achterhoek Dj DJ
  • DJ Achterhoek Kees DJ kees
  • DJ kees Achterhoek Dj Kees DJ
  • DJ Achterhoek Dj achterhoek

Muziekband Drenthe

muziekband drenthe dj kees

Dj kees

muziekband en dj drenthe


"Muziekband Drenthe en DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een kermis, feest of bruiloft past.

Drenthe - coverband & DJ kees
Al meer dan 20 jaar de professionele dj en coverband op bruiloften, kermis,  bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in  de Achterhoek,

DJ Kees
heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en muzikant een zeer uitgebreide muziek kennis. En heeft voor u altijd een goed advies klaar om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde bruiloft, kermis of feest.

Voor de NW coverband klik hier ! muziekband drenthe.

Coverband kvll en live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "Drenthe" en omstreken, ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren: Met KVl muziek en jullie hulp maken we er samen een knalfeest van!

Feestlocaties in Drenthe

Muziekband en Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in Drenthe muziek mogen verzorgen. Uiteraard kunt u Kees voor al deze feestlocaties in Drenthe boeken.

U boekt kees als: feest dj - muziek duo - muziek trio - allround band of grote partyband. Dus voor elk budget de juiste muziek en al vanaf €350,00. klik hier

DJ en coverband KVL heeft in Drenthe  al meer dan 1500 evenementen, kermissen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

karaoke-show Drenthe

Dj Kees karaoke verhuur Eindhoven

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een kermis. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.