Drive in show huren Drive in show Bruiloft en feest dj huren

  • drive in show huren
  • drive-in-show dj huren
  • drive in show dj bruiloft huren
  • drive in show dj bruiloft feest huren

Drive in show huren

drive-in-show huren 1


 drive-in-show huren. Dat een professionele dj en drive-in-show huren niet duur hoeft te zijn bewijst KVl al meer dan 20 jaar!.

Een goede dj huren is natuurlijk onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op een feest en daarom verhuren wij alleen zeer ervaren dj's. Ieder feest of evenement is uniek vandaar dat wij u graag helpen met de juiste keuze met het huren van onze drive-in-shows. Met meer dan 10 verschillende drive-in-shows zit er altijd iets passends bij, en ook voor een wat beperkter budget verhuren wij div. mogelijkheden.

Kvl drive-in-show verhuur is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland en ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren wij maken er met onze dj's een echt knalfeest van!

Huren voor een feestavond, BBQ of personeelsfeest

Wij verhuren voor elk feest of evenement de juiste dj & drive-in-show combinaties. Of je nu thuis een feestje geeft in de huiskamer voor 20 gasten, een BBQ in de tuin of een feest avond voor 600 personen; voor KVl "drive-in-show" is dat geen enkel probleem. We overleggen samen wat het beste in uw budget past en welke wensen er zijn, want wij denken graag met u mee!

Klik op de link hier onder voor onze scherpe prijzen en de vele mogelijkheden.
prijzen drive-in-shows


Al meer dan 1500 evenementen en feesten hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-shows, artiesten en "allround coverband"

Huren drive in show met karaoke-show

Wij verhuren verschillende combinatie van karaoke, live muziek en drive-in-shows.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond en voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij verhuren voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.