Drive in show huren Karaoke show verhuur -Drive-in show - Bruiloft of feest dj huren

Drive in show

drive in show huren


KVL drive in show. Dat een professionele dj en drive in show niet duur hoeft te zijn bewijst KVl al meer dan 20 jaar!.

Een goede dj is natuurlijk onmisbaar op een bruiloft of feest, daarom werken wij alleen met zéér ervaren dj's. Ieder feest of evenement is uniek vandaar dat wij u graag helpen met de juiste keuze voor een drive-in-shows. Met meer dan 10 verschillende dj's en drive-in-shows zit er altijd iets passends bij, en ook voor een lager budget hebben wij een mooie show beschikbaar.

Kvl dj en drive in show is al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en ons motto is dan ook: geeft u een feest en heeft u iets te vieren: wij maken er een top van!

Feest avond, BBQ of personeelsfeest

Wij hebben voor elke bruiloft of feest de juiste dj en show combinaties. Thuis een feestje in de huiskamer voor 20 gasten, een BBQ in de tuin of een feest avond voor 600 personen; voor onze dj's en "drive-in-shows" is dat geen enkel probleem. We overleggen samen wat het beste in uw budget past en welke wensen er zijn, want wij denken graag met u mee!

Klik op de link hier onder voor onze scherpe prijzen en de vele mogelijkheden.
prijzen drive-in-shows


Meer dan 2000 evenementen en feesten hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze dj drive in show, artiesten en "allround coverband"

Drive in show met karaoke-show

Wij verhuren verschillende combinatie van karaoke, live muziek en drive in shows.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond en voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.