duo voor feesten en partijen muziek duo's - duo voor feesten en partijen

Duo voor feesten en partijen

duo voor feesten en partijen muziekduo's regio

Duo voor feesten en partijen. Duo P&K  zijn zéér ervaren professionals die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij uw feest past.

Duo voor feesten en partijen. Bent u op zoek naar een duo voor feesten en partijen bij u in de regio voor een feest, verjaardag of bruiloft, met achtergond muziek, dansmuziek of feestmuziek, dan is muziek duo KVl de juiste keuze.

"Muziek duo P & K" zijn twee ras muzikanten en ervaren top entertainer en bezorgen u een geweldige middag of avond met swingende muziek en entertainment.

Muziek duo P&K weten de juiste sfeer te creëren voor een perfect feest, en met meer dan 2000 optredens aan ervaring gaat dat dit muziek duo zeker lukken!
duo voor feesten en partijen muziekduo's regio

Dit muziekaal duo verzorgd hun optredens met een high-end geluidsysteem waarvan het volume altijd is aangepast aan uw wensen! En het oog wil ook wat dus krijgt u er ook nog mooie verlichting bij.

duo voor feesten en partijen

Duo & trio voor feesten en partijen

Muziek Duo P&K voor feesten en partijen is ook uit te breiden naar een muziek trio of een kwartet. Dit is eventueel mogelijk met een zangeres, saxofonist of een swingende percussionist. En natuurlijk zijn bij al onze "duo'" combinaties de mogelijheid van onze dj optie.Voor een kleine meerprijs slaat u 2 muzikale vliegen in 1 klap, een band en een dj.
U boekt dit geweldige top duo voor feesten en partijen al vanaf €599,00** voor een zeer scherpe prijs **

Muziek duo P&K on tour live in Germanië
 

Liever een trio met een zangers of met een groovy saxofonist er bij, geen probleem!


Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van dit top duo klik dan hier.
Meer dan 2000 feesten en bruiloften hebben van de muziek van ons muziekduo kunnen genieten.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur duo voor feesten en partijen

Ook verhuren wij verschillende karaoke-shows in combinatie met een live band.
Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest een verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show". en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show.