DJ Kees de bruiloft en feest-dj Kees DJ Kees Drive-in-show| Kees de Bruiloft en dj feest: dj Kees

DJ Kees-feest DJ.

DJ kees

Kees -drive-in-show


"DJ kees" is een zéér ervaren dj  die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

DJ kees  is al meer dan 20 jaar werkzaam als professionele dj met zijn drive-in-show op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten maar ook op evenementen. "DJ kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en live artiest een zeer ruime muziek kennis en voor u altijd een goed advies klaar om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagd feest of evenement.

DJ kees  werkt onder de naam Kvl live-muziek en drive-in-shows al meer dan 20 jaar in Nederland en België als DJ. Het motto van dj kees is dan ook, heeft u iets te vieren: Met dj kees maken we er samen een knalfeest van!

DJ kees de dj voor alle leeftijden en elk feest.

DJ kees is door zijn ruime ervaring als dj een oude rot in het vak maar dat neemt niet weg dat dj kees niet op een jeugdige bruiloft of feest zou passen! Sterker nog DJ kees wordt veel gevraagd  als dj op studentenfeesten en studenten gala's  en dat is niet voor niets!  Kees weet door zijn ruime ervaring als dj perfect welke muziek er gedraaid moet worden.

DJ Kees heeft als dj al meer dan 2000 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

DJ kees & karaoke-show

Dj Kees karaoke verhuur

"dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
DJ Kees met een karaoke -show is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond.

Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met d kees, een live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.