DJ Kees de bruiloft-dj uit Brabant feesten met feest-dj Kees DJ Kees Drive-inshow| Kees KVL |de Bruiloft en dj feest: dj Kees

Feest DJ Kees.

Feest DJ kees

Kees dj -drive-in-show


"DJ kees" is een zéér ervaren dj  die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

DJ kees  is al meer dan 20 jaar werkzaam als professionele dj met zijn drive-inshow op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten maar ook op evenementen. "DJ kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zanger/gitarist van coverband Nightwind een zeer ruime muziekkennis en heeft altijd een goed advies voor u om samen de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagd feest, jullie bruiloft of een evenement.

DJ kees  werkt onder de naam "Kvl live-muziek" met zijn drive-inshow al meer dan 20 jaar in Nederland en België als party DJ. Het motto van dj kees is dan ook: valt er iets iets te vieren: Met dj kees maken we er samen een knalfeest van!

Je boekt DJ Kees al vanaf €75,00** per uur met een geweldige bruiloft of feest schow! bruiloft dj boeken

Zingende DJ huren!


Je kunt Dj kees ook boeken als zingende DJ. Kees zingt dan verschillende nummers live over de avond verdeeld. Je boekt dus twee muzikale vliegen in 1 klap, een DJ en een zanger en dat al vanaf €450,00*.

Feest DJ kees - de dj voor alle leeftijden en elk feest.

DJ kees is door zijn ruime ervaring als dj een oude rot in het vak maar dat neemt niet weg dat dj kees niet op een jeugdige bruiloft of feest zou passen! Sterker nog DJ kees wordt veel gevraagd  als dj op studentenfeesten en studenten gala's  of schoolfeesten, en dat is niet voor niets!  Kees weet door zijn ruime ervaring als dj perfect welke muziek er gedraaid moet worden.

"DJ Kees heeft als dj al meer dan 2000 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"

Live muziek met dj kees!

Coverband met dj en saxofonist.
Buiten een feest dj is kees ook live artiest en treed met zijn coverband Nightwind en coverband Sound-4Ge ook live op. Je kunt dan kees boeken als dj en live artiest!
Je slaat dan twee muzikale vliegen in 1 klap: een band met een feest DJ.Je boekt de volgende band combinaties incl. dj Kees.

€  999,00 - Trio coverband.
€1250,00 - Kwartet coverband.
€1399,00 - Partyband 5 coverband.
€1599,00 - Partyband 6 coverband.
BOEK NU!

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

 

DJ kees & karaoke-show.

Dj Kees karaoke verhuur

"dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
DJ Kees met een karaoke -show is erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond.

Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met d kees, een live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.