Limburg DJ Drive in show huren prijs feest en bruiloft dj Limburg Dj Drive-in-show| DJ Bruiloft - feest dj

Limburg

limburg  dj

limburg -drive-in-show


"Limburg DJ kees" is een zéér ervaren professional die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

Limburg DJ kees al meer dan 20 jaar de professionele dj en drive-in-show op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen in  limburg, "Dj kees" heeft door zijn jaren lange ervaring als dj en zijn uitgebreide muziek kennis voor u altijd een goed advies klaar.Samen slagen we er in om de perfecte sfeer te creëren voor een geslaagde bruiloft, verjaardag of party.

Prijzen feest dj

Prijzen-dj-bruiloft

Dj kees : live-muziek en drive-in-show zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in "Limburg" Venray, Weert, Venlo, Roermont, Geleen en omstreken en het motto van dj kees is dan ook: heeft u iets te vieren: Met dj kees en jullie hulp maken we er samen een knalfeest van!

Feestlocaties in Limburg

Dj kees  heeft in de loop der jaren vele zalen en feestlocaties in de regio Limburg muziek mogen verzorgen.
Uiteraard kunt u dj Kees voor al deze feestlocaties in Limburg boeken.

DJ Kees heeft al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

limburg karaoke-show

Dj Kees karaoke verhuur Eindhoven

Een leuke combinatie is "dj kees" en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu om een feest met 30 of 500 gasten, Dj Kees heeft voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.