Muziek Muziek

Muziek.

MUZIEK live-muziek


Al onze live muziek bands zijn zéér ervaren professionals met veel ervaring die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij een feest past.

Muziek huren  voor een feest-avond, bedrijfsfeest, bruiloft, trouwfeest of evenement, dan ben je bij KVl muziek aan het juiste adres. Wij hebben swingende muziek en veel mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren voor het perfecte feest. De juiste muzikale oplossing voor elke feest en ook nog eens voor een scherpe prijs!

Kvl muziek drive-in-show en coverband zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: Heb je iets te vieren wij maken er met onze "muziek" een knalfeest van!
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio

Muziek. DJ, coverband, One-man, duo of trio

Klik op de muziek samenstelling die het beste bij je bruiloft of feest past.
Want er gaat natuurlijk niets boven swingende muziek op een feest. Je kan kiezen voor een dj-drive-in-show of live muziek met een minimale bezetting zoals een éénmansorkest of een duo, of als het muzikaal iets meer mag zijn voor een trio, een allround coverband of een xxl mega partyband.

Al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live muziek.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
karaoke show

Muziek - Karaoke-show verhuur

live-muziek karaoke verhuur

Ook verhuren wij verschillende karaoke-shows in combinatie met een live-muziek.
Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest een verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste live coverband of "drive-in-show". en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show.