muziekduo's muziekduo's voor je bruiloft, feest of kermis

Muziekduo's

muziekduo's regio

Muziekduo's. muziek Duo P&K  zijn zéér ervaren professionals die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij uw feest past.

Muziek duo's voor bruiloft of feesten. Bent u op zoek naar een muziek duo voor een feest, verjaardag of bruiloft, met achtergond muziek, dansmuziek of feestmuziek, dan is muziek duo KVl voor u misschien de juiste keuze.

"Muziek duo P&K" zijn twee zéér ervaren top entertainer en bezorgen u een geweldig feest met swingende muziek en volop entertainment.
Muziek duo P&K weten de juiste sfeer te creëren voor een geslaagd feest, en met meer dan 2000 optredens aan ervaring gaat dat dit top muziek duo zeker lukken!
muziek duo's

Muziek duo P&K verzorgd hun optreden met een high-end geluidsysteem waarvan het volume altijd is aangepast aan uw wensen! En het oog wil ook wat dus krijgt u er ook mooie verlichting bij.

duo's muziek trio's muziek

Muziekduo's of muziektrio's

Muziek duo P&K ook uit te breiden naar een muziek trio of een kwartet.
De uitbreiding is eventueel mogelijk met een zangeres, saxofonist of een swingende percussionist. En natuurlijk zijn bij al onze "muziek duo's" combinaties de mogelijheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs slaat u 2 muzikale vliegen in 1 klap, een muziek duo en een dj. U boekt dit geweldige top duo voor een zeer scherpe prijs **

Duo P&K on tour live in Germanië
 

Liever een muziek trio met een saxofonist of een geweldige zangers er bij,Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van dit top duo klik dan hier.
Meer dan 2000 feesten en bruiloften hebben van de muziek van ons muziekduo kunnen genieten.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
karaoke show

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Ook verhuren wij verschillende karaoke-shows in combinatie met een live band.
Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest een verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show". en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show.