One-Man-band dansorkest Een mans orkest | 1 persoons band | One-man-band | dansorkest swingende live muziek

One man band.
One-man-band eenmansorkest


one-man-band of 1 mans orkest KVL verzorgd al 20 jaar swingende dansmuziek.

Een eenmansband, eenmansorkest of onemanband is een muzikant die 1 of een aantal instrumenten bespeelt met behulp van verschillende mechanische of elektronische constructies. Kvl Eenmansband (Kees) zingt en speelt live gitaar tijdens een optreden. De overige instrumenten zijn van te voren thuis in de studio opgenomen en daar door klinkt KVL als een complete band.

Een "one-man-band" of eenmansorkest is de perfecte muzikale oplossing voor een gezellig feest of huwelijk. Een diner met achtergrondmuziek, 12,5 jubileum of bruiloftsfeest, een 25 jarig jubileum of 25 jarige bruiloft of 40 jarige bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag.

Vaak is een grote coverband geen optie als u weinig gasten of beperkte ruimte heeft. Ook als een bescheiden volume op de achetrgrond belangrijk is dan is een One-man-band ideaal. Dus heeft u een kleinere zaal of een beperkt budget; dan is een "One-man-band" een ideale muzikale oplossing en voor u de juiste keus.

Bent u een "activiteiten begeleider dagbesteding" klik dan hier voor informatie.info

KVl (Kees van Langen is een ras echte muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar wekelijks op het podium staat te zingen en gitaar te spelen en mensen te entertainen. Kees heeft dus de nodige jaren ervaring als zanger/gitarist (en als DJ) met het vermaken van mensen op gezellige feesten en evenementen.

Mag het een muzikaal maatje meer zijn dan is een duo ook een leuke oplossing.

dansorkest

Duo vanaf €650,00 **

One-man-band, een-mans-orkest KVL live muziek.

Boekt u kees op uw verjaardag, jubileum of evenement dan verzorgd One-man-band KVl ook zijn eigen (optie extra lichtshow) en geluidsapparatuur. U kunt de KVl "one-man-band" per uur in huren, dit is ideaal voor een feestavond, een receptie of een gezellige middag als achtergrondmuziek of tijdens een diner.

KVL eenmansorkest heeft voldoende ervaring om uw feest of evenement muzikaal op te luisteren.

De kosten voor KVL eenmansorkest**

Een avondvullend optreden duurt meestal 4.5 uur en dan boekt u kees altijd in combinatie met zijn drive-in-show. Kees treed dan 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten live voor u op en de rest van de avond is hij dan ook uw dj op het feest. Je slaat dus twee muzikale vliegen in 1 klap: een "dj & live artiest"! Je boekt de "zingende dj"  vanaf €450,00 voor 4.5 uur incl. lichtshow en geluid (**exclusief de reiskosten). Alleen een live optreden kan vanaf €145,00 per uur en €275,00 voor 2 uur ** Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

One-man-band & DJ karaoke-show.

Een leuk combinatie is een DJ & karaoke-shows met live optredens van de KVL one-man-band eenmansorkest. Erg leuk voor een tuinfeest, BBQ, verjaardag of een feestavond. Vraag naar de vele mogelijkheden.

** Alle bedragen zijn netto gage exclusief de reiskosten €0.35 p.k vanaf 5704AL

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
bruiloftband
Duo en trio
karaoke.html

Een feestavond, een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest met 20 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste DJ "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met b.v.b. een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.