One-Man-band Eenmansorkest | 1 persoons band | One-man-band | dansorkest KVL band

One man band

One-man-band


KVL one-man-band of 1 man orkest verzorgd al ruim 20 jaar swingende live muziek.

"one-man-band" of eenmansorkest KVl is de perfecte muzikale oplossing voor uw feest, 12,5, 25 of 40 jarige bruiloft , feestavond of verjaardag. Heeft u een beperkt aantal gasten, ruimte of budget dan kan een "One-man-band" voor u de juiste muzikale keuze zijn.

Bent u een "activiteiten begeleider dagbesteding" klik dan hier voor informatie.info

KvL "One-man-band" is een ras echte entertainer/muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar op het podium staat, en heeft dus al heel wat jaren ervaring als zanger met het vermaken en entertainen van feesten.

One-man-band, een-mans-orkest

One Man Band "éénmansorkest" wil zeggen dat: KvL ( Kees van Langen) live zingt en daarbij ook een instrument (gitaar) bespeelt. De andere intrumenten zijn opgenomen op een band zodat het geheel als een complete band klinkt. Verder verzorgd KVL One-man-band ook zijn eigen licht en geluid. U kunt (Kees) KVl "one-man-band" per uur in huren, dit is ideaal voor een feestavond, een receptie of een gezellige middag als achtergrondmuziek of tijdens een diner.

Met al meer dan 1000 optredens op feesten en en evenementen in binnen en buitenland heeft KVL eenmansorkest  voldoende ervaring om uw feest muzikaal op te luisteren.

Kosten One-man-band & dj vanaf €395,00*

Bij een avondvullend optreden van 4.5 uur boekt u kees altijd in combinatie met de drive-in-show. Kees treed dan 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten live voor u op en de rest van de avond is hij dan de dj op uw feest. U slaat dus twee muzikale vliegen in 1 klap: een "dj & live artiest"! U boekt de zingende dj al vanaf €395,00 incl. lichtshow en geluid maar exclusief de reiskosten. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

One-man-band & karaoke-show

Ook een leuke combinatie is de karaoke-shows met een optredens van KVL one-man-band.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

* Alle bedragen zijn netto gage exclusief de reiskosten €0.35 p.k vanaf 5704AL

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
bruiloftband
Duo en trio
karaoke.html

Of u nu een feestavond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 20 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.