One-Man-band orkest Een mans orkest | 1 persoons band | One-man-band | dansorkest live muziek

One man band,
Eenmansorkest.

One-man-band


KVL one-man-band of 1 man orkest verzorgd al ruim 20 jaar swingende live muziek.

"one-man-band" of eenmansorkest is de perfecte muzikale oplossing voor een gezellig feest of huwelijk. Een 12,5 jubileum of bruiloftsfeest, een 25 jarig jubileum of 25 jarige bruiloft of 40 jarige bruiloft, bedrijfsfeest avond of verjaardag. Een One-man-band is ideaal met een beperkt aantal gasten, bij minder ruimte op de feestlocatie, een kleinere zaal of een beperkt budget. Dan is een "One-man-band" een goede muzikale oplossing en voor u de juiste keus.

Bent u een "activiteiten begeleider dagbesteding" klik dan hier voor informatie.info

"One-man-band" KVl is een ras echte muzikant die al vanaf zijn vijftiende jaar op het podium staat mensen te entertainen. Kees heeft dus al heel wat jaren ervaring als zanger/gitarist en DJ met het vermaken van mensen op gezellige feesten en evenementen.

One-man-band, een-mans-orkest en DJ Kees.

One Man Band "éénmansorkest" wil zeggen dat: Kees live zingt en daarbij ook een instrument (gitaar) bespeelt. De andere intrumenten zijn opgenomen op een muziekband zodat het geheel als een complete band klinkt. Verder verzorgd One-man-band  kees ook zijn eigen licht en geluid. U kunt de KVl "one-man-band" per uur in huren, dit is ideaal voor een feestavond, een receptie of een gezellige middag als achtergrondmuziek of tijdens een diner.

Met al meer dan 1000 optredens op feesten en en evenementen in binnen en buitenland heeft KVL eenmansorkest  voldoende ervaring om uw feest muzikaal op te luisteren.

De kosten voor One-man-band & dj KVL**

Een avondvullend optreden duurt meestal 4.5 uur en dan boekt u kees altijd in combinatie met zijn drive-in-show. Kees treed dan 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten live voor u op en de rest van de avond is hij dan ook de dj op het feest. Je slaat dus twee muzikale vliegen in 1 klap: een "dj & live artiest"! Je boekt de "zingende dj"  vanaf €450,00 voor 4.5 uur incl. lichtshow en geluid (**exclusief de reiskosten). Alleen live optreden kan vanaf €145,00 voor 1 uur en €250,00 voor 2 uur ** Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

One-man-band & DJ karaoke-show.

Erg leuk is de combinatie DJ & karaoke-shows met een live optreden van de KVL one-man-band. Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. Vraag naar de vele mogelijkheden.

** Alle bedragen zijn netto gage exclusief de reiskosten €0.35 p.k vanaf 5704AL

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
bruiloftband
Duo en trio
karaoke.html

Een feestavond, een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest met 20 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste DJ "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met b.v.b. een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.