KVl Drive-in-show verhuur Drive-in-show - Bruiloft dj - Karaoke-show dj verhuur- Coverband- live muziek

Drive-in-show's


Al onze dj's en artiesten zijn zéér ervaren professionals en dus perfect aanvoelen welke muziek het beste bij uw feest of jullie bruiloft past.

Een drive-in-show, een dj of een allround coverband zijn onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op een bruiloft, evenement of feest. Op onze site vind je zeker de juiste muzikale oplossing en ook nog voor een scherpe prijs.

Kvl live-muziek en drive-in-shows zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren wij maken er een knalfeest van!

Bruiloftband, coverband, One-man, duo of trio

Niets gaat natuurlijk boven echte live muziek op een bruilof, feest of evenement. Daarom hebben wij voor u de beste live muziek en coverband combinaties in ons bestand! Ieder feest, evenement of bruiloft is uniek vandaar dat wij u graag helpen met de juiste keuze van een swingende coverband of drive-in-show. Met meer dan 30 verschillende soorten drive-in-shows en band-combinaties zit er altijd iets passends bij, en ook voor een wat beperkter budget hebben wij diverse mogelijkheden al vanaf €250,00**!

Al meer dan 1500 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-show, artiesten en "allround coverband"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke.html

Karaoke-show verhuur

Wij verhuren verschillende karaoke-shows of een combinatie van karaoke en drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu een karaoke avond geeft, een bruiloft of bedrijfsfeest met 30 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

bruiloft drive in show
drive-in-show 01
dj bruiloft
aircone drive-in-show
** netto gage exclusief boeking en reiskosten.