Soul band feest band hurenSoulband Coverband live muziek eenmansorkest

Soulband

soulband coverband


Onze soulband zijn ervaren professionals die perfect aanvoelen welke muziek het beste bij een feest of bruiloft past.

Soulband KVL is onmisbaar om de juiste sfeer te creëren op een bruiloft ,evenement, kermis of feest. Een top soulband huren doe je hier en voor een scherpe prijs!


Soulband KVL is al vele jaren een muzikaal begrip in Nederland, België en Duitsland en het motto is dan ook: iets te vieren wij maken er een soulfeest van! beste dj van Nederland

Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo
Trio en kwartet
Top amusements orkest
karaoke show
zingende dj

Live muziek:

Soulband & Coverband.

Niets gaat natuurlijk boven echte disco & soul muziek op feest. Daarom hebben wij voor jullie de beste soulband en coverband combinaties in ons bestand! Ieder feest is uniek vandaar dat wij graag helpen met de juiste keuze van een swingende soulband . Met verschillende soorten band-combinaties zit er altijd iets passends bij.

Al meer dan 2000 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze drive-in-show, dj's en "allround coverband"

Karaoke-show verhuur

karaoke verhuur

Wij verhuren verschillende karaoke-shows of een combinatie van karaoke en drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. En voor een hele aantrekkelijke prijs.

Of u nu zo een feest geeft met 20 of 500 gasten, wij hebben voor ieder evenement de juiste "drive-in-show" of live artiest. Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of  een karaoke show.