Skip to content

Coverband of bruiloft huren. Bruiloft-band feestband en coverband Sound-4Ge: De beste coverband van Nederland.

De coverband.

Beste coverband  band


De beste coverband en bruiloft band swingende live muziekt.

Sound-4Ge: de beste coverband.
Ben je op zoek naar de top van de allround coverbands met swingende bruiloftmuziek of feestmuziek: dan is allround top coverband "Sound-4Ge"  de beste muzikale keuze die je kunt maken. Deze swingende en ervaren top muzikanten bezorgen jullie een geweldig feest met swingende muziek. En met honderden optredens aan ervaring in Nederland en daar buiten gaat dat deze top band zeker lukken!

Een feest in corona tijd kan prima maar we houden ons aan de 1.5 meter afstand en zorgen we voor uw  en onze veiligheid met een gepaste oplossing. corona en live muziek


Met de band
verzorgen wij jullie bruiloft of feest met een top high-end geluidsysteem, waarvan het totaal volume altijd is aangepast aan de geldende eisen en natuurlijk jullie wensen! (dus nooit te hard) En het oog wil ook wat dus zit er altijd basis verlichting bij maar kun je eventueel ook een extra mooie grote lichtshow bij huren.

muziek trio huren

Vindt je 4 muzikanten net iets te veel dan boek je gewoon ons trio!

Een 4 persoons coverband.

Top Coverband Sound-4Ge  is ook uit te breiden naar een grotere coverband.
Extra mogelijkheden zijn een: 2de zangeres of extra lead zanger, trompet, trombone of een swingende percussionist. En er is natuurlijk bij al onze band combinaties de mogelijheid van onze dj optie. Voor een kleine meerprijs sla je twee muzikale vliegen in 1 klap, een geweldige top band en een groovy dj.
Je boekt deze geweldige coverband trouwens al vanaf €1199,00 exclusief de reiskosten.

Met onze dj-optie heb je een halfuur vooraf achtergrondmuziek, muziekverzorging in de pauzes van de band en tegen een kleine meerprijs eventueel ook nog na het optreden van de band. Ook heeft de dj-optie het voordeel dat de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen bij de dj. De dj-optie boek je trouwens al voor een meerprijs van maar €75,00!Wens je meer informatie over de mogelijkheden klik dan hier..

Al talloze evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live bands.
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
karaoke show

Band & Karaoke-show verhuur.

karaoke verhuur

Ook verhuren wij bij onze band verschillende karaoke-show combinaties. Gezellig samen zingen tijdens een BBQ party, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een feestavond. En natuurlijk voor een hele aantrekkelijke prijs.

Want of je nu een feestavond thuis geeft of in een zaal met 10 of 1000 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste coverband of "drive-in-show" en alle combinaties zijn mogelijk met onze karaoke show verhuur.