Zingende DJ - De zingende feest en bruiloft dj Zingende Dj huren Drive-in-show zingende Bruiloft en feest dj zingende Karaoke-show dj

Zingende DJ huren.

zingende dj huren

zingende DJ drive-in-show


"Zingende DJ kees" is een zéér ervaren dj-zanger die perfect aanvoelt welke muziek het beste bij je feest of bruiloft past.

Zingende dJ kees vanaf €450,00.*

De zingende dj's verzorgen al meer dan 20 jaar drive-in-shows en live muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feesten en evenementen. Door onze jaren lange ervaring als dj en zanger hebben we een zeer uitgebreide muziekkennis en die delen we graag met jullie voor een goed advies om samen de perfecte muziek uit te zoeken voor een geslaagd feest of evenement .

Zingende Dj kees.
Dj kees is als zingende dj te boeken maar ook als dj duo met zijn collega dj en top entertainer dj Paul of collega dj Cees.

Duo dj boeken vanaf € 750,00.

DJ's Kees, Cees en Paul zijn al meer dan 20 jaar een muzikaal begrip in Nederland en België en Duitsland, en heeft u iets te vieren: samen met deze toppers maakt u er zeker een knalfeest van!

Kosten zingende dj.

zingende dj

€  450,00 - 1 zingende dj **
€  750,00 - 2 zingende dj's **
€1075,00 - 3 zingende dj's **

voor meer informatie klik hier.

Een zingende DJ, een artiest en dj in één!

Met een zingende dj heeft u twee muzikale vliegen in 1 klap! Een geweldige dj en ook nog eens een echte live artiest die voor u zingt. Doordat de dj's ook ras echte muzikanten zijn in hart en nieren is de combinatie natuurlijk snel gemaakt. Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave voor een zingende top dj of dj's voor uw feest of evenement.


U boekt de zingende dj vanaf €450,00* met 4 uur non-stop muziek, verschillende live optredens over de avond verdeeld, inclusief licht en geluid, netto/privé gages, exclusief de reiskosten en boeking kosten.

DJ Kees heeft al meer dan 1500 feesten en bruiloften in de loop der jaren van swingende muziek mogen voorzien"
Feest drive-in-show
Bruiloft drive-in-show
coverband
Bruiloftband
Eenmansorkest
Duo en trio
karaoke show

Zingende Dj & karaoke-show

karaoke verhuur dj kees Helmond

** Is inclusief:
- Geluid 10 tot 150 personen.
- Basis lichtshow.
- Verlichte dj booth.
- 4 uur non-stop dj muziek verzorging.
- De dj zingt meerdere nummers live over de avond verdeeld.
- Rookmachine.

De combinatie "zingende dj " en de karaoke met drive-in-show.
Erg leuk voor een BBQ, verjaardag of een feestavond. Vanaf € 450,00.

Of u nu om een feest met 10 of 500 gasten, wij hebben voor ieder feest de juiste dj "drive-in-show" . Diverse combinaties zijn er mogelijk met een dj, live artiest, saxofonist, zingende dj, coverband of karaoke show.

Alle gages zijn netto/privé gages inclusief licht en geluid maar exclusief de reiskosten en boekingskosten.